Nutrição

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Projetos Integrados presencial realizados pelos estudantes em cada módulo.

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    Alimentos e suas composições
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2021-11-30) COMBE, Julia de Almeida; FELTRAN, Daniel Augusto; FONTES, Vivian Soares; MACEDO, Jean Carlos Damalio; ROQUETO, Marco Antonio
    Construction of an imagery instrument through which it presents sweets and desserts in a healthier way, bringing purer ingredients. Such as 100% cocoa chocolate, and foods with a lower sugar content. Stimulating the development of new habits, contributing to a healthier diet.
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    O saudável e o não saudável na busca pelo bem-estar
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2020-11-30) KARCK, Ana Carolina Moreira Braido; LIMA, Maria Vitória; PEREIRA, Sabrina Anestor Gomes; SOARES, Taynara Carvalho; FONTES, Vivian Soares; RUGA, Glaucia M. Navarro de Abreu
    Nutrition plays a key role during all age groups. Since childhood, each individual has their food preferences. The concept of healthy eating habits, for a good growth and adequate development for the child, is currently recognized as something of extreme importance, because food preferences are precipitated due to combinations of genetic and environmental factors, so parents play a key role in the formation of children's eating habits.
Direito autoral ou direito de autor é um conjunto de prerrogativas conferidas por lei à pessoa física ou jurídica criadora da obra intelectual, para que ela possa usufruir de quaisquer benefícios morais e patrimoniais resultantes da exploração de suas criações. É derivado dos direitos individuais e situa-se como um elemento híbrido, especial e autônomo dentro do direito civil.