Nutrição

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Projetos Integrados presencial realizados pelos estudantes em cada módulo.

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Projetos Integrados presencial realizados pelos estudantes em cada módulo.

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    Bala Finitis
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2022-07-01) DAPENA, Clara Lívia; SALIM , Leticía; AMANTE, RITA Tainá
    Our goal is to help in cases that need supplementation, being made in a tastier, more practical and easier way. Our bullet also aims at an affordable value for the general public, especially those looking for a healthier life. Attention: Children under 18, pregnant or breastfeeding women and people with kidney problems should not ingest this product as it contains creatine.
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    Trinta e cinco receitas fáceis e saudáveis
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2021-11-30) SALLAS, Maira do N.; SILVA, Talita G. da; DAPENA, Clara Lívia; SALIM, Leticia M.; SILVA, Paulo O. Costa; SANTOS, Reginaldo A. dos; RITA, Tainá Amante; NOVELLO, Thiago de A.; CÂNDIDO, Yasmin Westin; CARVALHO, Ana Paula
    This book contains healthy recipes in search of a healthy diet in search of health and well-being balance.
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    O impacto da vida moderna na saúde das pessoas. O saudável e o não saudável na busca pela qualidade de vida
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2020-11-30) SOUZA, Ana Lígia Betito de; SILVA, Bruna Lameu Rocha; DAPENA, Clara Lívia; AMANTE, Taína Rita; CANDIDO, Yasmin Westin; ROQUETO, Marco Antônio
    The Brazilian government, through the Ministry of Health, created in 2006 the “Food Guide for the Brazilian population”, with the objective of meeting the requirements of the World Health Organization (WHO), which guides all countries to establish and systematically update guidelines. national legislation on food and nutrition. This guide aims to provide the population with information on healthy eating for health promotion and prevention of chronic diseases.
Direito autoral ou direito de autor é um conjunto de prerrogativas conferidas por lei à pessoa física ou jurídica criadora da obra intelectual, para que ela possa usufruir de quaisquer benefícios morais e patrimoniais resultantes da exploração de suas criações. É derivado dos direitos individuais e situa-se como um elemento híbrido, especial e autônomo dentro do direito civil.