Nutrição - 2020

Permanent URI for this collectionhttp://192.168.2.158:4000/handle/prefix/2362

Projetos Integrados presencial realizados pelos estudantes em cada módulo.

News

Projetos Integrados presencial realizados pelos estudantes em cada módulo.

Browse

Search Results

Now showing 1 - 3 of 3
  • Item
    O saudável e o não saudável na busca pelo bem-estar
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2020-11-30) AVILÉ, Alana Barbosa; LOPES, Camila Gabrieli; RICCI, Giovana Lourenço; PRADO, Helen Cristina Ragassi do; CARVALHO, Isadora Luciana de; GONÇALVES, Renata dos Santos; RUGA, Glaucia M. Navarro de Abreu
    Obesity and child malnutrition are advancing more and more, due to lack or excess of nutrients. Our work aims to prepare a healthy and balanced meal for our children, promoting health and well-being, and combating the advancement of these pathologies that can harm the little ones in the future.
  • Item
    O impacto da vida moderna na saúde das pessoas. O saudável e o não saudável na busca pela qualidade de vida
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2020-11-30) SOUZA, Ana Lígia Betito de; SILVA, Bruna Lameu Rocha; DAPENA, Clara Lívia; AMANTE, Taína Rita; CANDIDO, Yasmin Westin; ROQUETO, Marco Antônio
    The Brazilian government, through the Ministry of Health, created in 2006 the “Food Guide for the Brazilian population”, with the objective of meeting the requirements of the World Health Organization (WHO), which guides all countries to establish and systematically update guidelines. national legislation on food and nutrition. This guide aims to provide the population with information on healthy eating for health promotion and prevention of chronic diseases.
  • Item
    O impacto da vida moderna na saúde das pessoas. O saudável e o não saudável na busca pela qualidade de vida
    (Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2020-11-30) SILVA, Beatriz Oliveira da; PEREIRA, Eliana David Carvalho; OLIVERA, Larissa Cristina de; ALÍPIO, Marcela Ramos; DIAS, Nattalia Borges; ROQUETO, Marco Antonio
    Obesity is a disease that, according to the WHO (World Health Organization), is one of the most serious problems in Brazil, so it can be characterized in the form of triglycerides, due to the consumption of foods without nutritional purpose. The increase in the prevalence of obesity among children, young people and adults has been worrying where we seek alternatives with Public Policies.
Direito autoral ou direito de autor é um conjunto de prerrogativas conferidas por lei à pessoa física ou jurídica criadora da obra intelectual, para que ela possa usufruir de quaisquer benefícios morais e patrimoniais resultantes da exploração de suas criações. É derivado dos direitos individuais e situa-se como um elemento híbrido, especial e autônomo dentro do direito civil.