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    Hortaliças e Nutrição
    (Centro Universitário da Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2023-11-30) SANTOS, Gabriel Monteiro dos; FIGUEIREDO, Hernanes dos Santos; SILVA, João Paulo; INOCÊNCIO, João Victor; CONCEIÇÂO, Vivyan Justi COLLI, Bruna do Amaral Brogio
    Vegetables are plants or parts of plants that are cultivated and consumed as food. They are a broad category of foods of plant origin that includes leaves, stems, roots, flowers and fruits of edible plants.
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    Manejo Fitotécnico de Culturas Leguminosas e Oleaginosas
    (Centro Universitário da Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2023-06-30) FIGUEIREDO, Hernanes dos Santos; BORGES, Caio Renato Soldat; SANTOS, Gabriel Monteiro dos; SILVA, Guilherme Franco da; PAIÃO, João Francisco Canedo; VITOR, Rafael Petreca; TOMÈ, Adilson Bazotti; COSTA, Caroline Ribeiro
    Soy is a grain of Chinese origin, believed to have emerged more than 5000 years ago, in Brazil it appeared in mid-1882 in the Bahia region, due to its adaptability in different climates and regions, in addition to its diversity of use, such as: food for humans, consumed fresh, in the form of paste, dough, flour, oil or even milk. Soy has been gaining strength in the Agro sector and today it is the main source of income for many producers, in addition to its extreme importance in the export sector, as well as in the country's economy, which is why it was nicknamed Brazil's gold. Today it is produced in almost the entire Brazilian territory, occupying an area of around 36.8 million hectares, highlighting the state of Mato Grosso, today considered the main state in soybean production in the country, producing an average of 39,961.1 million tons, according to a survey carried out by CONAB (national supply company).
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    Projeto Integrado - Engenharia Agronômica - Gestão Ambiental - Empresa Agro F
    (2024-04-12) BORGES, Caio Renato Soldati; GALLI, Fernanda Cristina Cordeiro; SANTOS, Gabriel Monteiro dos; FIGUEIREDO, Hernanes dos Santos; FERRUCI, Isabella Rezende; SILVA, João Paulo; INOCÊNCIO, João Victor; VEIGA, Maria Eduarda Mendes; DEFENTE, Vitor de Jesus
    A empresa Agro F, teve sua fundação em 2012 na cidade de Casa Branca com filial em Caconde. Sua atividade baseia-se em consultoria de vendas e serviços, através de produtos como: insumos agrícolas para correção do solo, nutrição, controle biológico e sementes em geral. Seus desafios consistem em : minimizar impactos ambientais, aquisição e repasse de conhecimento técnico de qualidade, fidelização de clientes, ampla e livre concorrência empresarial. Já com relação aos objetivos percebe-se a preocupação com a sustentabilidade, alta performance de produtos, trabalho em equipe atrelado a cooperação com o agricultor.

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