Repository logo
Communities & Collections
All of DSpace
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "AGUIAR, Mateus Cipriano de"

Filter results by typing the first few letters
Now showing 1 - 2 of 2
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    P.I. “ANÁLISE ESTATÍSTICA DE DADOS” Projeto 4 - Cana-de-açúcar 360 DAA
    (Centro Universitário da Fundação de Ensino Octávio Bastos, 2022-12-15) MARUDI, Rodrigo; COLLOZZO, Carlos; FERREIRA, Débora Martins; TOMAS, Josislei Onofre; CRUZ, Julio Igor da; SILVA, Marlon Mecatti da; AGUIAR, Mateus Cipriano de; MARIOTO, Wagner Luis
    In this IP, our group had to analyze a set of statistical data obtained from a experiment where 4 different levels of fertilization were applied with different sources. The analysis of the data, among all the classifications, led us to look at the indicator of sugarcane productivity being the weight, and we based it on the commercialization weight which is (ton per hectare).
  • No Thumbnail Available
    Item
    Projeto Integrado - Engenharia Agronômica - Gestão Ambiental - Fazenda Baobá
    (2024-05-12) MADEIRA, Eduardo Donizete de Souza; WOLF, João Bonardi; PAIÃO, João Francisco Canedo; CRUZ, Julio Igor da; AGUIAR, Mateus Cipriano de; SIMÕES, Naiane; FARIA, Ricardo Alexandre de; RODRIGUES, Thiago Henrique; VILLANOVA JUNIOR, Vilson Agostino; REZENDE, Wendel Ribeiro de
    A propriedade foi adquirida no ano de 2005, pelo pelo proprietário Arnaldo Vieira, onde, até o fim de 2009, o cultivo do café era realizado no manejo orgânico, visando um café de qualidade e um produto diferenciado, de maior valor agregado, sem o uso de defensivos agrícolas, dessa maneira, preservando o solo, a biodiversidade da lavoura, e poupando a saúde dos trabalhadores. Após uma criteriosa avaliação, foi decidido que o parque cafeeiro deixaria de ser orgânico, passando a ser cultivado no manejo convencional, seguindo os conceitos e procedimentos para não agredir o meio ambiente e a saúde dos funcionários. A decisão foi tomada por vários motivos, entre eles, a falta de mão de obra.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify